BETONLOOK IN UW WOONKAMER, KEUKEN OF BADKAMER

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle afwerking voor wanden is betonlook één van de beste opties. Betonlook valt in het duurdere segment van wandafwerking maar daar krijgt u dan ook wat moois voor terug. De uitstraling van een betonlook wand is namelijk industrieel en zeer modern. Je ziet een betonlook dan ook vaak in woningen bijvoorbeeld in combinatie met een strakke witte muur. Betonlook is dus eindeloos te combineren.

Wat is betonlook verf?

Veel mensen zetten hun vraag bij de definitie van betonlook. Is het een manier van stucwerk? Is het een benaming voor een bepaalde uitstraling? Wij brengen daar duidelijkheid in. Om te beginnen is betonlook een soort verzamelnaam voor alles wat een betonnen uitstraling heeft. Denk hierbij aan een wand van betonlook tot een aanrechtblad met een betonlook uitstraling. Daarnaast valt deze manier van wandafwerking onder de categorie stucwerk

Met betonlook verf kun je muren en wanden een betonlook afwerking geven. Betonlook verf heeft een poederige, open structuur en wordt veel gebruikt voor het creëren van een landelijke of industriële uitstraling

Door de betonlook verf af te werken met Eco Sealer, Kalkzeep of Wax kunnen we de muur waterafstotend maken. Perfect voor badkamers en keukens.

EIGENSCHAPPEN VAN BETONLOOK

  • Stoere- en natuurlijke uitstraling
  • In alle ruimtes toepasbaar
  • Eenvoudig afneembaar
  • Geen zichtbare naden

Door een extra afwerking, een sealer of wax, kan de wand waterdicht worden afgewerkt, waardoor het ook in natte ruimtes een perfecte afwerking geeft.

Toepassingen betonlook

Het fijne van betonlook is dat het overal toepasbaar is, ook in natte ruimtes zoals een wc of douche. Ook wordt het steeds vaker toegepast in keuken en woonkamer. Kortom,  betonlook is óveral toepasbaar. Lommers Decoration, blijft natuurlijk altijd meegaan met de laatste trends in schilderwerken.